Uima-allassuodattimet ja laadukkaat muovituotteet Ruokolahdelta ja Imatralta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Rajamuovi Oy:n erikoisalaa on uima-allassuodattimien valmistus ja niiden huolto. Suodattimien lisäksi saat meiltä liitemuovi- eli lasikuitutyöt, laituriponttoonit, kemikaalisäiliöt, suoja-altaat, kestomuovityöt eli muovihitsaukset, muovilevyt, pinnoitukset, putkityöt sekä vesijohtoviemärityöt. Käytössämme on myös kattava hitsausvälineistö. Mikäli juuri sinun tarvitsemaasi tuotetta ei ole listattuna, ota silti rohkeasti yhteyttä, sillä me tuotamme kaikenlaisia tuotteita.

Valitse Rajamuovi Oy, kun tarvitset muovialan asiantuntijaa ja huippuluokkaisia tuotteita! Palvelemme yrityksiä, yksityisiä kotitalouksia sekä kunnallisia toimijoita Ruokolahdelta ja Imatralta käsin kattavasti koko Suomen alueella. Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen, jolloin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä Rajamuovi Oy:hyn, ja asiantuntevat ammattilaisemme tekevät sinulle tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista ja halutessasi myös niiden asennuksesta.

 

Me palvelemme kaikkia asiakkaitamme joustavasti ja yksilöllisesti. Konsultoimme sinua tarkasti, jotta voimme valmistaa juuri oikeanlaisen tuotteen. Palvelemme asiakkaitamme Ruokolahden ja Imatran toimipisteiltämme käsin koko Suomen alueella. Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen.