Teollisuuden kunnossapitoa kokemuksella Imatralta ja Ruokolahdelta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Rajamuovi Oy tarjoaa monipuoliset teollisuuden kunnossapidon palvelut ja kunnallistekniikan rakennuspalvelut Imatralta ja Ruokolahdelta käsin koko Suomeen. Yrityksemme on tuottanut näitä palveluita jo vuodesta 1985 saakka. Palveluihimme kuuluvat kunnossapidon ja rakentamisen lisäksi myös suodatustekniikan huollot sekä hitsaukset moniin eri tarpeisiin.

Kun valitset Rajamuovin palveluidesi tuottajaksi, saat meistä taitavan ja pitkäaikaisen kumppanin. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai jätä suoraan tarjouspyyntö. Tavoitat meidät helpoiten puhelimitse, mutta voit myös toki lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, niin me palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Hitsauspalvelumme

  • Infraputkistojen hitsaus ja asennus

  • Paineviemärit, vesijohdot yms. joko pusku- tai sähkömuhvihitsauksella

  • Puskuhitsauksella 20–500 mm (tarvittaessa myös isommat)

  • Sähköhitsauksella 20–730 mm halkaisijat

  • Extruusio- ja lankahitsaus eri materiaaleille

Jätä tarjouspyyntö palveluistamme

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella tarkemmin siitä, minkälaisia palveluita sinä tai yrityksesi tarvitsee. Asiakkainamme on yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä kunnallisia toimijoita. Ammattilaisemme konsultoivat sinua ja tekevät sen perusteella ehdotuksen ja tarjouksen tarvitsemastasi palvelusta.

 

Olemme käytettävissäsi Imatralta ja Ruokolahdelta käsin koko Suomen alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.